Användarvillkor För Bankify.se

Genom att säga ja tack samtycker jag till att Bankify.se och Sambla AB använder mina personuppgifter för att via e-post, telefon, textmeddelande eller post skicka Bankify.se och Sambla AB´s nyhetsbrev om allmänna villkor på lånemarknaden, privatekonomi och uppdaterade sammanställningar över lån med långivare som samarbetar med Bankify.se och Sambla AB och som rekommenderas av Bankify.se och Sambla AB.

Du kan alltid begära att du inte längre vill ta emot ytterligare utskick från Bankify.se och Sambla AB och svara tillbaka med dina frågor och kommentarer.

Du kan alltid ångra din registrering med ett enkelt klick på en knapp, som du hittar i botten av alla våra nyhetsbrev. Registreringen är även gratis och utan bindning.

SAMARBETSPARTNERS

Vi samarbetar med flera banker och kreditinstitut och du har möjlighet att skicka en låneansökan till en eller flera av dessa banker om du uttryckligen samtycker till det. De är därför ansvariga för registrering, behandling och förmedling av din eventuella låneansökan. Bankify.se är endast ansvariga för marknadsföringen av bankens tjänster och produkter. Vi vill uppmärksamma dig på att vi får provision för ansökningar som förmedlas till våra samarbetspartners.