Jämför företagslån & få lägsta räntan

Slösa inte kapital på onödigt höga räntor. Konkurrensutsätt bankerna på lån upp till 60 MSEK

Jämför 30 långivare
Helt kostnadsfritt
En kreditupplysning
 Ränta fr. 0,80% / mån
 20.000-60.000.000 kr

Säker anslutning

Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 150000 kr med 12 års löptid, nominell ränta på 6.4 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift så blir den effektiva räntan 6.59 %. Totalt belopp att betala: 215 282 kr. Månadskostnad: 1495 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2021-12-04.

Så fungerar tjänsten

Ansök enkelt

Starta din låneansökan genom att fylla i formuläret eller ringa en av våra rådgivare på 08-551 082 62.

Jämför lån

Bankerna skickar in sina bud till vår jämförelsepanel där enkelt jämför både ränta och villkor.

Lån till låg ränta

Välj det lån som passar din ekonomi bäst och njut av känslan att få en låg ränta på ditt lån.

Därför ska du jämföra företagslån genom Bankify

Oavsett om du ska finansiera nya lokaler, maskiner, inventarier eller nya marknadsföringssatsningar så lönar det sig att jämföra med Bankify.se. De räntor som banker och långivare marknadsför sig med stämmer sällan överens med den ränta du i slutändan får. Detta beror dels på att banken enligt lag är skyldig att göra en kreditbedömning innan de får bevilja dig ett lån och i samband med det gör de en individuell prövning baserat på din affärsidé, budget och nyckeltal.

När du ansöker och jämför hos olika långivare behöver du rapportera finansiella stöddokument som t.ex. budgetar, balansräkningar och andra stöddokument för att visa vad du ska använda kapitaltillskotet till. Detta har tidigare varit en tidskrävande process som kräver mycket tid och energi.

Vår tjänst baserar sig på en unik teknisk lösning som möjliggör för 30 banker & långivare att dela på samma information och konkurrera om dig som kund på samma villkor. På så sätt kan du snabbt & enkelt jämföra individuella låneerbjudanden utan att lägga en massa tid på kontakta flera långivare med krånglig terminologi.

Frågor & Svar

Hur mycket får jag låna?
Hur mycket ditt företag får låna avgör de anslutna långivarna utifrån sin interna riskbedömning baserat på ditt företags ekonomiska situation. Via Bankify.se kan du ansöka om lån upp till 5 miljoner kronor men vi kan aldrig svara på hur mycket du får låna innan du presenterat din finansiella plan för långivarna.
Vad får jag för ränta?

Våra banker & långivare är specialiserade på företagslån till mikro, små och mellanstora bolag. Till skillnad från de stora traditionella banker är de mer benägna att satsa på din affärsidé även om den med för mer risk. För att kompensera för sin risk tar de därför en något högre ränta än vad en vanlig bank skulle ta och den brukar börja någonstans runt 6%. 

Vilka bolag kan ansöka om lån via er tjänst?

För att få använda vår tjänst behöver bolaget varit registrerat som en enskild firma, handelsbolag eller aktiebolag och varit aktivt minst 6 månader. För att motverka penningtvätt och ge dig bästa möjliga ränteerbjudandena kommer långivarna begära ut en balansräkning och ställa frågor kring din finansiella plan.

Kan mitt bolag låna trots betalningsanmärkning?

Ja, vi har ett urval av långivare som är anslutna som godkänner lån med en eller flera betalningsanmärkningar. I de fall du ansöker om lån med betalningsanmärkning brukar långivaren ställa andra typer av krav som säkerhet.

Hur snabbt kan jag få lånet utbetalt?

Vi har flera långivare som ger dig svar direkt på Mina sidor och om du snabbt signerar ditt avtal kan du få utbetalning inom 1-2 dagar men normalt sett brukar det ta 3-5 dagar men kan även ta längre tid i de fall du t.ex. behöver ta fram finansiellt underlag så se till att ha en balansräkning och finansiell plan redo inför din ansökan.

Registreras det en kreditupplysning?

När du ansökar om företagslån via Bankify.se registreras endast en kreditupplysning hos UC på ditt företag. Den delas sedan med anslutna långivare.

Varje långivare kan skicka en kopia av kreditupplysningen hem till dig, en så kallad omfrågekopia. Du kan alltså få hem flera omfrågekopior, men endast en kreditupplysning registreras.

Om du behöver gå i borgen för ditt lån kan långivarna be att göra en kreditupplysning på borgensmannen.

Hur kan tjänsten vara 100% kostnadsfri?

Att ansöka och jämföra lån via Bankify.se är alltid helt kostnadsfritt för dig som ansöker. Om vi lyckas hitta ett lån som passar din situation får vi en ersättning från långivaren för att vi förmedlar en nöjd kund. Win-win!

Nöjda kunder

Över +12.000 kunder sedan 2014.

4,7/5

Enligt +220 omdömen på Trustpilot

Lån till ny lokal

Kundcase: Kafé

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

Belopp: 600.000 kr

LOKALHYRA (12 MÅN)

Belopp: 800.000 kr

DELTIDSANSTÄLLD (12 MÅN)

Belopp: 240.000 kr

Månadskostnad: 44 500 kr
Återbetalningstid: 3 år

 

Det lönar sig alltid att jämföra företagslån när du vill få lägsta räntan. Hos Bankify.se jämför du 30 banker & långivare samtidigt som endast en kreditupplysning registreras.

Kundservice

Om du har ytterliggare frågor kring tjänsten eller vill slutföra din ansökan med hjälp av en rådgivare så kan du nå oss på 08-551 082 62 eller maila till kundservice@bankify.se

NSec_SYM_MKTG_RGB

Denna tjänst marknadsförs i samarbete med  | Användaravtal & Dataskyddspolicy