Användaravtal

Bankify.se är en tjänst som hjälper dig att hitta det bästa och billigaste lånet för dina behov. Det innebär bland annat att vi hanterar din personliga information. För oss är det av allra största vikt att du känner dig trygg med detta och med övriga villkor som gäller för tjänsten.

Läs därför gärna igenom de fullständiga användarvillkoren nedan. Vi vill också att du ska veta att du godkänner dessa villkor och regler genom att börja använda tjänsten.

Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta de bästa lösningarna för dina behov.

Allmänt

Bankify.se drivs av Affiliated Nordic AB (VAT: SE559241111901), nedan kallat Affiliated.

Bankify.se ger dig möjlighet att erhålla och jämföra erbjudanden på lån från de kreditförmedlare och långivare vi samarbetar med. Tjänsten är kostnadsfri för dig som konsument och du binder dig inte till något genom att inhämta erbjudanden.

När du använder webbtjänsten Bankify.se godkänner och accepterar du och din eventuella medsökande de villkor och regler som presenteras nedan.

Kontakt

Genom att nyttja Bankify.se eller någon av våra samarbetspartners tjänster bekräftar du att du önskar erbjudanden på lån och att bli kontaktad om detta. Kontaktvägarna är e-post, sms och telefon. All rådgivning är kostnadsfri och du är aldrig bunden att tacka ja till något erbjudande.

Bankify.se hanterar din kontaktinformation enligt gällande integritetslagstiftning och enligt vår dataskyddspolicy.

Samarbetspartners

För privatlån och billån samarbetar Affiliated med kreditförmedlarna Zmarta Group AB & Krea Technology AB. I samband med att du skickar in formuläret för privatlån, samla lån eller billån godkänner du Zmartas & Kreas användarvillkor och dataskyddspolicy.

Kreditupplysning

I samband med att du och din eventuella medsökande skickar in formuläret på Bankify.se görs en kreditupplysning på dig/er via UC AB. För att din kreditvärdighet och låneförslagen inte ska försämras rekommenderar vi att inte ansöka om lån hos andra banker/förmedlare innan du får besked från Zmarta Group AB eller Krea Technology AB.

Du kan få flera omfrågandekopior från de långivare som är med i jämförelsen. Dessa skickas ut enligt lag och betyder inte att det registreras flera kreditupplysningar. Det är alltid endast en kreditupplysning som registreras när du skickar in en ansökan på Bankify.se.

Informationen i kreditupplysningen används av långivarna för att de ska kunna bevilja dig/er ett lån. Genom att lämna uppgifter om dig och din eventuella medsökande försäkrar du att lämnade uppgifter är korrekta och att du har erforderligt godkännande för de uppgifter du lämnar om din eventuella medsökande.

Affiliated rättigheter och åtaganden

Affiliated har rätt att neka användning av tjänsten om förfrågan inte bedöms vara seriös eller komma från en fiktiv användare.

Affiliated förbehåller sig rätten att avgöra om en förfrågan är oseriös, fiktiv eller på annat sätt påverkar tjänsten negativt.

Affiliated kan inte hållas ansvarig för någon skada eller förlust som inträffar på grund av ett ingånget avtal med listade återförsäljare, partners, leverantörer, låneförmedlare eller banker på Bankify.se.

Affiliated har inget ansvar för eventuella tvister med listade återförsäljare, partners, leverantörer, låneförmedlare eller banker på Bankify.se.

Affiliated kan inte hållas ansvarig för några beslut som har fattats baserat på den information som finns på Bankify.se eller på den information som listade samarbetpartners och leverantörer har förmedlat.

Affiliated har för avsikt att all information på webbplatsen skall vara korrekt och så uppdaterad som möjligt, men kan inte garantera tillförlitligheten. Allt agerande baserat på informationen på Bankify.se är ditt eget ansvar. Det är upp till dig att värdera och kontrollera informationen och väga den mot dina egna specifika behov.

Det är inte tillåtet att modifiera, kopiera, distribuera eller publicera innehåll från Bankify.se utan Affiliated tillstånd. För personligt bruk är det dock tillåtet att ladda ner, kopiera och spara information från denna webbplats.

Hantering av personuppgifter, cookies med mera

Vänligen se vår dataskyddspolicy.

Ändrade villkor
Affiliated har rätt att förändra användarvillkoren på Bankify.se om detta behövs för att följa lagstiftning och föreskrifter från myndigheter. Vi uppmanar dig därför att regelbundet ta del användarvillkoren för att se om eventuella ändringar har gjorts. Genom att fortsätta använda Bankify.se anses du ha godkänt förändrade regler och villkor.

Kontakta oss

Om du har frågor eller kommentarer ser vi fram emot att du kontaktar oss. Det gör du enklast via e-post: kundtjanst@bankify.se.

Företagsinformation

Affiliated Nordic AB
Organisationsnummer: SE559241111901
Adress: Kocksgatan 5, 116 24 Stockholm
E-post: kundtanst@bankify.se