Samla dina lån & sänk din  ränta

Få lägre ränta genom att samla utspridda lån & krediter upp till 600.000 kr.

Jämför 35 långivare
Helt kostnadsfritt
En kreditupplysning
Ränta från 3,25%
10.000-600.000 kr

Säker anslutning

Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 150000 kr med 12 års löptid, nominell ränta på 6.4 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift så blir den effektiva räntan 6.59 %. Totalt belopp att betala: 215 282 kr. Månadskostnad: 1495 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2021-12-04.

Så fungerar tjänsten

Ansök enkelt

Starta din låneansökan genom att fylla i formuläret eller ringa en av våra rådgivare på 0771 47 48 49.

Jämför lån

Bankerna skickar in sina bud till vår jämförelsepanel där enkelt jämför både ränta och villkor.

Lån till låg ränta

Välj det lån som passar din ekonomi bäst och njut av känslan att få en låg ränta på ditt lån.

Därför ska du samla lån genom Bankify

Oavsett om du har ett kreditkort och en avbetalning eller flera utspridda lån och krediter så lönar det sig att samla din lån med Bankify.se. Din genomsnittliga ränta och lånekostnad är troligtvis högre än vad du tror och det är dessutom jobbigt att betala fler fakturor varje månad. Med ett samlat lån får bättre koll på din ekonomi och kan sänka din ränta på köpet. Om du inte sänker räntan omedelbart får du åtminstone bättre kreditvärdighet. Att förbättra din kreditvärdighet kan också vara en anledning till ett framtida bostadsköp, när du ska starta företag eller t.ex. ta ett billån.

Så varför använda vår tjänst? Jo, när du jämför och ansöker hos olika långivare registreras flera kreditupplysningar. Många kreditupplysningar försämrar din kreditvärdighet vilket leder till sämre lånevillkor.

Vår tjänst baserar sig på en unik teknisk lösning som är framtagen tillsammans med UC (Upplysningscentralen) och möjliggör för 35 banker & långivare att dela på samma kreditupplysning. På så sätt kan du enkelt jämföra individuellt anpassade låneerbjudanden utan att din kreditvärdighet tar skada.

Frågor & Svar

Hur mycket får jag låna?
Alla lån bedöms individuellt och kräver en sedenlig kreditbedömning för att du ska få ett exakt svar. En vanlig tumregel är att bankerna godtar lån utan säkerhet upp till 90% av en årsinkomst. Ett tips är att ansöka tillsammans med din make/maka eller sambo för att öka chanserna till större lån och lägre räntor.
Vad får jag för ränta?
Våra samarbetsbanker ger ut privatlån med räntor mellan 2,95 % och 30,25 %. Vilken ränta just du får skiljer sig mellan bankerna och är enligt lag reglerat att bedömas utifrån en individuell kreditbedömning. Genom vår tjänst görs en samlad kreditupplysning som 40 banker & långivare delar på. Det gör att du behåller din kreditvärdighet samtidigt som du enkelt ser vilken långivare som ger dig lägst ränta på ditt lån.
Vem får låna pengar via er tjänst?
För att du ska få använda vår tjänst behöver du vara minst 18 år gammal, folkbokförd i Sverige och fri från skulder samt betalningsanmärkningar hos Kronofogden. Du behöver en fast inkomst i form av anställning eller pension som motsvarar en årsinkomst på minimum 108.000 kr.
Vilka långivare samarbetar ni med?

Denna tjänst är ett samarbete mellan Bankify och Zmarta som samarbetar med över 35 banker och långivare. Några av bankerna är: Swedbank, ICA Banken, Santander, Bigbank, Collector, Forex Bank, Ikano Bank, Konsumentkredit, Marginalen Bank, Resurs Bank, SevenDay, SveaDirekt, Wasa Kredit, Avida, BRABank, Brocc, Fellow Finance, Goodcash, Lån&Spar Bank, Lendify, MedMera Bank, Moank, Moneygo, Nordax, Nordnet, Okq8, Remember, Svea Ekonomi, Wasa Kredit & Wästgöta Bank.

Kan jag ansöka med betalningsanmärkning?
Ja, vi har ett urval av långivare som är anslutna som godkänner lån med en eller flera betalningsanmärkningar. I de fall du ansöker om lån med betalningsanmärkning brukar långivaren ställa krav att du samlar ihop din befintliga lån och krediter först.
Hur snabbt får jag utbetalningen?
Vi har flera långivare som ger dig svar direkt på Mina sidor och om du snabbt signerar ditt avtal kan du få utbetalning inom 1-2 dagar men normalt sett brukar det ta 3-5 dagar men kan även ta längre tid i de fall du t.ex. behöver ta fram kompletterande underlag från din arbetsgivare.
Hur kan tjänsten vara 100% kostnadsfri?
Att ansöka och jämföra lån via Bankify.se är alltid helt kostnadsfritt för dig som ansöker. Om vi lyckas hitta ett lån som passar din situation får vi en ersättning från bankerna för att vi förmedlar en nöjd kund. Win-win!

Nöjda kunder

Över +1.000.000 kunder sedan 1999.

4,6/5

Enligt +3.500 omdömen på Trustpilot

Samla lån & krediter

Kundcase: Linnéa

före

Belopp: 400.000 kr
Antal lån: 5 st
Månadskostnad: 8 587 kr

 

Efter

Antal lån: 2 st
månadskostnad: 5 613 kr
årlig besparing: 24.500 kr

Det lönar sig alltid att samla lån & krediter när du vill sänka din lånekostnad. Hos Bankify.se jämför du 35 banker & långivare samtidigt som endast en kreditupplysning registreras.

Kundservice

Om du har ytterliggare frågor kring tjänsten eller vill slutföra din ansökan med hjälp av en rådgivare så kan du nå oss på 0771 47 48 49 eller maila till kundservice@bankify.se

NSec_SYM_MKTG_RGB

Denna tjänst marknadsförs i samarbete med  | Användaravtal & Dataskyddspolicy