Dataskyddspolicy

Att skydda din integritet är väldigt viktigt för oss på Bankify.se. Du som använder dig av våra tjänster ska känna dig säker i att informationen du lämnar ifrån dig lagras säkert och inte används till något annat än det du har givit samtycke till.

Din information kommer endast att behandlas av banker och låneförmedlare som kan ge dig bra låneavtal. Vi kommer aldrig att använda din information till något annat.

Insamling och användning av dina uppgifter
Personuppgifterna vi efterfrågar är det absoluta minimum bankerna måste ha för att ge dig ett konkret erbjudande baserat på dina behov. Dessa bästa förslag förmedlas via e-post, sms eller telefon.

Informationen används inte till något annat, och tillgång till informationen är begränsad till vissa personer inom en begränsad tidsperiod. Tidsperioden baseras på hur länge informationen behövs hållas kvar för att vi ska kunna utföra våra tjänster smidigt.

Personuppgifterna hanteras av Affiliated Nordic AB som äger och administrerar Bankify.se, samt av de aktuella kreditinstituten.
– Personuppgifter om dig raderas eller anonymiseras när det inte längre finns anledning att behålla dem.
– Dina personuppgifter lagras på ett säkert sätt.
– Alla personuppgifter sänds i krypterad form via en säker anslutning.

Dina rättigheter

Insyn: Du har rätt att veta vilka personuppgifter vi sparar och hanterar.
Korrigering: Du har rätt att korrigera felaktiga personuppgifter om dig själv.
Borttagning: Du har rätt att välja att dina personuppgifter ska raderas från våra register.
Begränsning: Du har rätt att dra tillbaka ditt samtycke till hantering av dina personuppgifter och begränsa hanteringen av denna information.
Klagorätt: Du har rätt att klaga till relevant myndighet (Datainspektionen) om vår behandling av dina personuppgifter.
Överföring: Du har rätt att begära att få dina personuppgifter skickade till dig i elektroniskt format.

Om du önskar utnyttja rättigheterna du har enligt dataskyddsförordningen så kan du kontakta oss på kundtjanst@bankify.se.

E-post

Bankify.se skickar bara ett enda mejl när du använder vår tjänst: Det är ett meddelande som bekräftar att formuläret registrerades som det skulle.

Om processen att ta ett lån fortskrider så kommer den relevanta kreditförmedlaren att kommunicera med dig, till exempel via e-post. Bankify.se har dock säkerställt att deras integritetspolicy stämmer överens med svensk integritetslagstiftning, så att du till exempel när som helst kan avbryta vidare kontakt.

Användare av e-posttjänster som Gmail och Outlook kan bli presenterade med annonser för vår tjänst. Detta är inte e-post som har skickats till dig, utan innehåll i annonser som Google och Microsoft använder för att finansiera gratis e-posttjänster, på samma sätt som de har annonser för att finansiera sökmotorer som Google och Bing.

Kakor (cookies)

Denna webbplats använder sig av kakor (cookies). Dessa kakor är viktiga för att förbättra din användarupplevelse.

Kakor används också för att anpassa sidan och annonser, så att de blir relevanta för just dig. Till exempel så kan vi med hjälp av kakor undvika att visa annonser om vår tjänst för dig som redan har använt dig utav den.

Kakor är små textfiler som lagras lokalt i din webbläsare. Informationen som sparas är anonymiserad. Den inkluderar inte namn, adress, e-postadress, telefonnummer eller annan känslig information. Vill du radera eller hantera kakor kan du göra det i din webbläsare. Information om hur du bär dig åt för att hantera kakor i olika webbläsare:

Safari
Internet Explorer
Opera
Firefox
Chrome

Lägg märke till att om du bestämmer dig för att ta bort kakor riskerar du att webbplatsen laddas långsammare och inte fungerar som den ska. Du gör det också svårare för oss att hitta och rätta fel som uppstår för dig och andra framtida personer.

Annons- och analysverktyg

Följande tredjepartsverktyg använder kakor för antingen analyser eller med annonseringssyfte. Avregistrering från dessa verktyg kan enkelt göras med verktygsleverantörerna. Klicka på länkarna i listan nedan för att ta dig vidare till respektive verktygsleverantör:

Google Analytics
Google-annonser
Facebook

Kontakta oss
Om du har frågor, kommentarer eller önskar utnyttja rättigheterna du har i anslutning till dataskyddsreglerna så kan du kontakta oss på kundtjanst@bankify.se